13 Οκτ 2008

Γράφτηκε από: Zero Design

Never mind the buzzcocks!



Καταραμένο Youtube! Γιατί; Γιατί τα μάτια μου έπρεπε να πέσουν απάνω σε αυτό το τηλεοπτικό αριστούργημα που λέγετε Never Mind The Buzzcocks; Αισθάνομαι σαν παιδάκι. Πονηρό και άτακτο παιδάκι! Είναι ίσως η πιο ανοιχτόμυαλη και διασκεδαστική εκπομπή που έχω δει ποτέ στην ζωή μου. Ένα μισάωρο γεμάτο γέλιο, σάτιρα, πείραγμα και έξυπνους διαλόγους!


Το Never Mind The Buzzcocks είναι ένα μουσικό ποπ-κουίζ, με καλεσμένους (ηθοποιούς, μουσικούς, κωμικούς, τραγουδιστές, παρουσιαστές κλπ) που παίζει στο BBC2 εδώ και 12 χρόνια. Ο τίτλος της εκπομπής βγήκε απο το τραγούδι των Sex Pistols, Never Mind The Bollocks και το όνομα από το συγκρότημα Buzzcocks. Όσα επεισόδια έχω δει μέχρι τώρα το ένα είναι καλύτερο από το άλλο και ο λόγος είναι ο παρουσιαστής και οι δύο "καπετάνιοι" των πάνελ-ομάδων που παίζουν! Είναι όλοι τους καυστικοί με τους παίκτες και ρωτάνε πάντα η αναφέρουν πράγματα που όπως και να το κάνουμε είναι "άβολα" αλλά σίγουρα αστεία. Επίσης δεν υπάρχει λογοκρισία κάτι που κάνει την εκπομπή πιπεράτη αρκετές φορές.

Το να είσαι καλεσμένος στην εκπομπή είναι δίκοπο μαχαίρι. Ο παρουσιαστής σίγουρα δεν θα σε αφήσει σε ησυχία και πρέπει ώρες ώρες να έχεις γερά νεύρα γιατί αλλιώς θα καταλήξεις όπως ο Samuel Preston, που σηκώθηκε και έφυγε από την εκπομπή όταν ο τωρινός παρουσιαστής Simon Amstell άρχισε να αναφέρει κομμάτια από την αυτοβιογραφία της κοπέλας του Preston. Ο Preston δεν το "άντεξε" και έφυγε επιτόπου. Ο Simon μετά είπε χαριτολογώντας ότι, "Καλά αυτός δεν άντεξε; Σκέψου εγώ που διάβασα όλο το βιβλίο της κοπέλας του.", μόνο και μόνο για να τον διορθώσει το κοινό και να του πει ότι δεν είναι η κοπέλα του, αλλά η γυναίκα του. Αυτός απάντησε πάλι, "Καλά αυτός δεν άντεξε; Σκέψου εγώ που διάβασα όλο το βιβλίο της γυναίκας του.".

Μερικά από τα ονόματα που έχουνε περάσει από την εκπομπή συμπεριλαμβάνουν τους, KT Tunstall, Amy Whinehouse, Pete Tong, Alice Cooper, Bruce Dickinson, Brian Molko, Moby.

Από κάτω σας αφήνω με ένα επεισόδιο από την 20ή σεζόν με την Amy Whinehouse.

Μέρος 1ο


Μέρος 2ο


Μέρος 3ο

2 σχόλια:

Maria Rafaella είπε...

Molis paw spiti 8a ta dw...exeis brei links na ta katebasw?

Zero Design είπε...

Oxi akoma. alla kati tha kanw ;)