1 Οκτ 2008

Γράφτηκε από: Zero Design

Ακόμα μια καινούρια σειρά που αξίζει. The fringe




Οπως και με το True Blood που έγραψα πριν μερικές ημέρες έτσι και το The Fringe είναι μια σειρά που πρέπει να παρακολουθήσετε στην φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Η σειρά διαδραματίζετε στην σημερινή εποχή και η ιστορία της είναι η ακόλουθη. Ένα αταίριαστο κατά μια έννοια τρίο (μια πράκτορας του FBI, μια ιδιοφυΐα με πολλά χρέη απο τον τζόγο και ο πατέρας του, ένας μισό τρελαμένος επιστήμονας) προσπαθεί να λύσει υποθέσεις που αφορούν ένα "φαινόμενο" το οποίο έχει αρχίσει να εμφανίζετε. Η σειρά είναι επιστημονικής φαντασίας φυσικά και το φαινόμενο που κοιτάνε και προσπαθούν να κατανοήσουν βασίζετε στο Fringe Sience, που είναι ο όρος για την επιστήμη που ακόμα δεν έχουμε αγγίξει αλλά είναι στο κοντινό μας μέλλον. Πράγματα όπως η τηλεκινησή, η τηλεμεταφορά, το να μπορεί να γίνει κάποιος αόρατος και άλλα τέτοια.

Οι λόγοι που αξίζει να την παρακολουθήσετε;
  1. Είναι πολύ καλή παραγωγή και δεν έχουν λυπηθεί τα χρήματα.
  2. Ο μισότρελος επιστήμονας είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος που δίνει ώρες ώρες μια ευχάριστη νότα και φυσικά αρκετό γέλιο με τις απαιτήσεις που έχει.
  3. Σε αντίθεση με μια παρόμοια σειρά που όλοι μας έχουμε παρακολουθήσει, δηλαδή τα X-Files, στο The Fringe βλέπεις επιτέλους και κάτι και δεν μένεις με την μόνιμη απορία.
  4. Έχει πολύ καλό χιούμορ ασχέτως που είναι σειρά επιστημονικής φαντασίας.
  5. Είναι σειρά του J.J. Abraams (Δημιουργός του Lost και Alias)
Ορίστε και το trailer της σειράς για να πάρετε μια γεύση.



Μέχρι στιμγης έχουν βγει 4 επεισόδια με αποκορύφωμα το 4ο που με έχει αφήσει σε αναμμένα κάρβουνα.

Όσοι απο εσάς έχετε όρεξη να δείτε την σειρά ορίστε ένα link που θα σας βοηθήσει να την δείτε πιο γρήγορα.

2 σχόλια:

Maria Rafaella είπε...

ANTHRWPEEEE MOUUUU!
K to blepw toses meres prwth mourh se ola ta sites kai eixa periergeia an einai kalo...Tha to katebasw loipon k an den einai kalo tha se gamhsw :P (allo pou de theleis axaxxaaxaxa)

Zero Design είπε...

I mama mou, mou exei pei re Rafaella.... ama vlepeis ksilo.. fige.. Ama vlepeis sex ston orizonta... Rikse ksilo! hahahah