23 Απρ 2008

Γράφτηκε από: Zero Design

5 πράγματα που δεν πρέπει να πεις ποτέ σε μια γυναίκα.



Υπάρχουν απλά κάποια πράγματα που δεν πρέπει να πεις ποτέ σε μια γυναίκα. Γιατί; Γιατί πολύ απλά θέλεις το κεφάλι σου ήσυχο για να περνάς ωραία μαζί της και να μην μαλώνεις. Ορίστε μια μικρή λίστα με τα 5 βασικά που πάνε από το κακό στο χειρότερο!

Νο5 Κιλά και οτιδήποτε έχει σχέση με την εμφάνιση της.
Οποιαδήποτε αρνητική συζήτηση για την εμφάνιση της μπορεί να έχει δραματικές επιπτώσεις σε εσένα. Αυτό παρότι είναι γνωστό είναι καλό να τονίζεται ξανά και ξανά. Η πιο δραματική συνέπεια που μπορεί να επέλθει είναι το απροσδόκητο κέρατο από κάποιον που σχολίασε θετικά και ανέβασε την αυτοπεποίθηση της την ώρα που εσύ την έστελνες στον πάτο.

Νο4 Πρώην ή άλλες γυναίκες.
Μην ανοίγετε ποτέ συζήτηση για οποιαδήποτε πρώην σας. Το παρελθόν σας το μόνο που θα κάνει θα είναι να γίνει όπλο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας στο άμεσο μέλλον σας. Κάντε ότι βρομοδουλειά θέλετε αλλά κρατήστε την για τον εαυτό σας και τους φίλους σας. Οι γυναίκες αποκτάν μνήμη ελέφαντα σε τέτοια θέματα και όλοι ξέρουμε ότι οι ελέφαντες δεν ξεχνάνε.

Οι άλλες γυναίκες επίσης χρησιμοποιούνται ως μέτρο σύγκρισης. Οτιδήποτε πείτε γίνετε αυτομάτως δεδομένο και κυριολεκτικό. Προσοχή! Μην πέφτετε σε τέτοιες παγίδες.

Νο3 Τίποτα
Το να μην λες τίποτα είναι ορισμένες φορές χειρότερο από το να ανοίγεις το στόμα σου και να λες το λάθος πράγμα. Το παίρνουν ότι απλά δεν νοιάζεσαι και όχι απλά ότι δεν έχεις κάτι να πεις ή σκεφτεσε κάτι άλλο. Το να μην μιλάς ισούται με αδιαφορία για αυτές. Δεν μπορούν να καταλάβουν την έννοια της ηρεμίας φαίνεται.

Νο2 Περίοδος
Οποιαδήποτε αναφορά στην περίοδο τους και τα νεύρα τους από αυτήν έστω και κωμικά γίνετε λόγος για να ξεσπάσουν απάνω σου με την πλήρη ισχύ νεύρων που φέρνει αυτή η κατάσταση. Σκέψου το σαν ένα μπουκαλάκι με νιτρογλυκερίνη. Θες πραγματικά να αρχίσεις να το ταρακουνάς;

Νο1 Σ αγαπώ
Άμα δεν το εννοείς και το πεις έχεις κάνει την χειρότερη βλακεία όλων των εποχών. Με το που ακουστεί αυτή η λέξη έχουν απλά αλλάξει τα πάντα. Είσαι πλέον σε μια σχέση και έχεις υποχρεώσεις. Αφού την αγαπάς άλλωστε πλέον. Δεν είναι δυνατόν να μην την παίρνεις τηλέφωνο κάθε λίγο και λιγάκι μόνο και μόνο για να το της το ξαναπείς. Προσοχή. Η μόνη λύση για αυτό το λάθος είναι ο χωρισμός.

Να έχετε υπόψιν σας ότι όλα τα παραπάνω μπορούν να διορθωθούν άλλα δεν ξεχνιούνται ποτέ. Επίσης μεταφέρονται αυτομάτως σε όλες τους τις φίλες τους, οι οποίες στο μέλλον άμα ασχοληθείτε μαζί τους ερωτικά μπορεί ναι μεν να τα ξεχάσουν για τα όμορφα σας μάτια αλλά αυτό θα είναι μόνο προσωρινό.

Καλή μας τύχη.

4 σχόλια:

CSinneR είπε...

Iparxoun polla akoma file mou Zero kai mallon tha se voithiso sautin sou tin prospathia na apodikopoisis to plasma "ginaika".. Me ton kairo omos.. Ena sofo tip apo mena : Pos ginete na min ksexasis ta genethlia tis kopela sou pote?? Na ta ksexasis mia fora!

Ανώνυμος είπε...

exeis kanei idi 2 lathi.....
kai opws leei to boss mas....
KALO TO MOUNI ALLA SAN THN POUTSA DEN EXEI....ksanaskepsou to!!!

asymenta είπε...

!!!!

asymenta είπε...

eipa na min fainomai anwnimi all den ta katafera!!!