20 Απρ 2008

Γράφτηκε από: Zero Design

10 πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν έχετε πολλαπλές σχέσεις.



Τα παρακάτω είναι μια χρήσιμη λίστα χωρίς καμιά συγκεκριμένη σειρά, για τους απανταχού κατεργάρηδες. Όλα είναι από προσωπικές εμπειρίες. Μην κρίνετε όμως για να μην σας κρίνουν. ;)

1. Να χρησιμοποιείς πάντα τα ίδια υποκοριστικά. Π.χ. Μωράκι μου, ζουζούνι μου, αγάπη μου και φυσικά το κορυφαίο από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, (εδώ βάζεις όνομα) μοναδική μου αγάπη!

2. Μην γράφεις διαφορετικά πράματα στα μηνύματα για τον καθένα. Ένα "καληνύχτα μωρό" μου αρκεί για όλους/όλες.

3. Προσπάθησε ο ένας/μία να είναι σε απόσταση περπατήματος 20 λεπτών. Γλυτώνεις πολλά έξοδα σε ταξί και βενζίνες.

4. Να πηγαίνεις σε διαφορετικά μαγαζιά με τον καθένα/καθεμία. Έτσι γλυτώνεις το να βρεθείς φάτσα κάρτα και να χρειαστεί να τρέχεις. Καλό είναι να ρωτήσεις και να δεις που δεν θα πήγαινε ο καθένας/καθεμία ώστε να πηγαίνεις εκεί με τον άλλο/άλλη.

5. Εκμεταλλεύσου τα θετικά του καθενός/καθεμιάς. Αν το σέξ είναι καλό τότε επικεντρώσου εκεί. Αν η παρέα είναι καλή τότε πάνε για καφέ. Αν σε περιποιούνται τότε απόλαυσε το.

6. Να προσπαθείς να φαίνεσαι πολυάσχολος/πολυάσχολη. Έτσι μπορείς να δικαιολογήσεις της ώρες που λείπεις.

7. Ποτέ, μα ποτέ μην πας κανέναν στην δουλεία σου. Δεν θές να έχεις το ρίσκο να συναντηθούν τυχαία εκεί. Οι βόλτες στον χώρο εργασίας σου είναι απαγορευμένες ρητά. Όπως επίσης και το να δώσεις το τηλέφωνο της δουλειάς σου.

8. Προσοχή με το τηλέφωνο. Στην περίπτωση που χρησιμοποιείς ένα κινητό πρόσεξε καλά να είναι πάντα στο αθόρυβο και φυσικά κλειδωμένο. Επίσης απαγορεύεται να το αγγίζουν.

9. Προσοχή με τα ονόματα. Τα υποκοριστικά σώζουν ζωές. Προσοχή ειδικά στο σεξ γιατί όπως και να το κάνεις θέλει μεγάλη ικανότητα να ξεμπλέξεις όταν έχεις πει τον Σάκη, Κώστα ή την Μαρία, Ελένη.

10. Τελευταίο και πιο σημαντικό. Πάντα να είσαι έτοιμος/έτοιμη για το οτιδήποτε. Κάνε σχέδιο τι θα πεις σε περίπτωση που σε πιάσουν. Επίσης φρόντισε να μην τα πεις όταν θα είστε στον ίδιο χώρο παραπάνω από δυο. Χώρισε και κατάκτησε έλεγαν. Έτσι μόνο νικάς. Στην χειρότερη. Φρόντισε εσύ να χωρίσεις πριν σου πουν οτιδήποτε. Σίγουρα κάποιος θα γυρίσει πίσω. Μην ξεχνάς, το θράσος βοηθά.

Υ.Γ.
Οι πιθανότητες του να σας πιάσουν να ξέρετε ότι πολλαπλασιάζονται με τον καιρό που συνεχίζετε αυτή την κατάσταση. Προσοχή, μην το τραβήξετε πολύ και το ξηλώσετε. Καλή σας τύχη κατεργάρηδες.

Η εμπνέυση του άρθρου ήταν ο καφές της Κυριακής.
Το είπες εσύ και το κάνα εγώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: