27 Μαΐ 2008

Γράφτηκε από: Zero Design

4 ιστορίες γυναικείας τρέλας.



Τέσσερις διαφορετικές γυναίκες περνάν η περάσαν τα πάνδεινα για έναν άντρα. Γιατί;

Η πρώτη ήταν με έναν άνθρωπο που της φερόταν καλά στην αρχή. Μπορεί να ήταν κοντός και άσχημος όπως λέει αυτή, αλλά τελικά γούσταρε. Κάτι ήταν στραβό όμως. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που είναι μαζί σου να εξαφανίζετε κάθε Σαββατοκύριακο και να μην απαντάει στο κινητό του. Και όπως αποδείχτηκε αργότερα αφότου τουλάχιστον είχε τον εγωισμό να τον χωρίσει έμαθε ότι έκανε και βρομοδουλειές ο κύριος τα Σαββατοκύριακα. Γιατί άραγε; Αυτή του φερόταν τέλεια αλλά παρόλα αυτά αυτός έκανε ότι ήθελε. Τέλος καλό; Όχι. Μπορεί να χώρισε αλλά είναι ακόμα κολλημένη με έναν άνθρωπο που την απατούσε και της έλεγε ψέμματα. Που είναι ο εγωισμός της τώρα;

Η δεύτερη κυνηγάει ένα μυστήριο. Κολλημένη με έναν άντρα που έχει σχέση (τουλάχιστον έτσι λέει) εδώ και χρόνια και δεν σκοπεύει να την διαλύσει μιας και μπορεί να το πάει και για κάτι πιο σοβαρό. Παρόλα αυτά θέλει να κάνει κάτι. Ισχυρίζεται κιόλας ο κύριος ότι είναι η πρώτη φορά που πάει να κάνει κάτι έξω από την σχέση του. Η ίδια πιστεύει ότι όλα αυτά που λέει είναι μπούρδες. Αλλά δεν έχει και αποδείξεις για τίποτα. Ούτε το κινητό του δεν έχει. Γιατί ο ίδιος δεν το δίνει για να μην γίνει τίποτα στραβό με την σχέση του. Συνεχίζει όμως αυτή να ασχολείται. Να ψάχνει να βρει την άκρη με το "φάντασμα" που επικοινωνεί αυτό όποτε τον βολεύει και τον συμφέρει. Που τα ψέμματα του είναι εύκολο να τα δει κανείς μιας και φάσκει και αντιφάσκει συνέχεια.

Η τρίτη είναι κολλημένη με έναν άντρα που έχει σχέση εδώ και χρόνια με μια κουκλάρα όπως λέει η ίδια. Το αστείο είναι ότι και η ίδια είναι μια κουκλάρα. Προσπαθεί να του τραβήξει την προσοχή και δεν τα καταφέρνει. Εκείνος την γράφει όπως φαίνεται και εκείνη το μόνο που μπορεί να σκεφτεί είναι το αν θα πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα. Κάθε μέρα τυραννιέται. Παρόλα αυτά δεν αλλάζει γνώμη. Θέλει αυτό που ανήκει αλλού και δεν την δίνει σημασία.

Η τέταρτη τουλάχιστον έχει γλυτώσει από το παρελθόν της και είναι καλά τώρα. Αλλά όπως και να το κάνεις το να είσαι για χρόνια σε μια σχέση που ο "άνθρωπος" σου σε συστήνει σαν φίλη και η ίδια σου η μάνα το έχει πιστέψει κιόλας είναι καταστροφικό. Για αυτήν δεν θα μιλήσω περισσότερο. Είναι καλά πλέον και το χαίρομε.

Υπάρχει και μια πέμπτη ιστορία. Η δικιά μου. Που ψάχνει να βρει κάτι το σταθερό και καλό και όχι μια απλή περιπέτεια από αυτές που περνάει τον τελευταίο καιρό. Δεν λέω το σεξ είναι καλό για τα νεύρα μου, αλλά είμαι παθολογικά εξαρτημένος με τον έρωτα και ίσως να ψάχνω να τον βρω παραπάνω από ότι πρέπει. Κάπου εκεί έχω χάσει τον εαυτό μου. Αλλά το πήρα απόφαση. Θα μείνω εγώ και δεν θα ξανά αλλάξω. Άλλωστε συνήθως ο έρωτας σε βρίσκει πρώτος ;).

Θέλω να δω στα σχόλια τι θα συμβουλεύατε σε αυτές τις γυναίκες (άντε.. και εμένα..). Τι πιστεύετε. Και θα ήθελα να της δω καλά.

11 σχόλια:

X-or είπε...

το γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει πιο ασταθές πράγμα από τις σχέσεις φίλε...αποτέλεσμα αυτού είναι οι περισσότεροι καυγάδες καθώς και τα περισσότερα ζευγάρια. ξέρω λέω γενικολογίες αλλά έτσι έχουν τα πράγματα...και πάνω απ όλα είναι θέμα
συγχρονισμού ( timmming ) αν μια στιγμή που αναζητάς τον πόνο βρεθεί κάποιος να σε πονέσει πχ σε έχει κατακτήσει.
αν είσαι μόνoς και σου την δώσει κάποιος με στοργή έχεις γίνει έρμαιο του...

πάλι μ@λ@κιες έγραψα! ;:PpPPpp

Maria Rafaella είπε...

Ola einai thema timing k xarakthra. Mporei na breis kapoion k na kollhseis, na dwseis ta panta k mporei na erthei kapoios allos pou apla de goustareis toso k na tou fertheis asxhma.
Gia ola ftaiei to click :P

Maria Rafaella είπε...

wraia afou thes gia th kathemia sygkekrimena tha pw an k tis 2 teleutaies de tis kserw...
oson afora th prwth htan se mia sxesh pou den thn enoiaze idiaitera k ksafnika brethike kapoios pou ths edwse ligh perissoterh shmasia apo auton pou htan mazi. Opote th pathse, den iksere oti tha ekselixthoun etsi ta pragmata k epeidh twra de mporei na ksekollhsei de shmainei oti einai xazh. Apla thelei xrono na meinei k mia fora moni.
H 2h eimai egw.K nai eimai xazh alla ton thelw. De thelw na mplextw k omws mplekomai. Alla ton thelw. Lypamai auth einai h dikaiologia m.
H 3h exei anasfaleies apo oti katalabainw giati an einai oso kouklara les mporei na brei allous para na afhnei kapoion allo na ths dhmiourgei komplex.
H 4h kakws to anexetai an k de polykatalaba to story :P
Oso gia esena ypomoni. O erwtas tha se brei :D

asymenta είπε...

ta polla xrwmata tyflwnoun ta matia....
oi polloi ixoi koufainoun ta aytia....
ta polla mpaxarika skotwnoyn thn geysi....
gia ayto o sinetos akolouthei thn diasisthnisi tou kai oxi tis epithimies tou....

arxio kineziko rito...otan arxisw na grafw paromoia arxiste psakste thn aitia prin einai arga!!!

asymenta είπε...

oles aytes oi istories exoun ena koino metaksi tous opws kai oles oi ipoloipes ponemenes istories pou den egrapses kai den etixe pote sou na gnwriseis....
oles eixan tis froudes elpides oti i eytixia einai sthn epomeni strofi alla den itan kai mataia anazitane thn epomeni strofi pou tha piasoun kai tha mpoun ston swsto dromo ths....oles anazitoyn ayto pou thewroun eytyxia xwris na kseroun ti einai...me ton kathe anthrwpo grafeis mia nea istoria kai xarazeis alles pories...ola sthn zwi einai san ta limania kai tis thallases...alla afiloksena ...alla filika...alla irema galinia kai arazeis se ayta enw alla agria atithaseyta kai skoteina alla theleis na ta anakalipseis kai ayta kai opou paei...alloi piasan pato kai ksanaanevikan sthn epifaneia alla to ekanan gt tous eleipse to fws...kai alloi emeinan ston pato giati den ikseran pws na piasoun to fws kai tous fovize....ftanei gia simera!!!!

Ανώνυμος είπε...

sou efxomai na vreis afto pou psaxneis giai mallon afto pou eixes den itan arketa kalo.an exeis ena oneiro kai den pragmatopoihthei afto simainei oti eixes lathos oneiro.. episis enas prwin mou elege oti an den mporeis na liseis to provlima sou, allakse provlima.tis kopeles tis istorias den tis kserw. ton kirio kserw kai ton agapw poli.kapote eixa xwrisei kiriws gia ena psema i mallon mia anakriveia pou ksekatharistike argotera.kapote mporei na tin moirastw me afton pou tha eprepe na to eixa kanei apo tote.

Ανώνυμος είπε...

episis... poia einai i rafaella nikola?

Zero Design είπε...

Ok... Esu pia eisai .. ?

Ανώνυμος είπε...

ena exw na pw... PAOK!!!!!

k mias k i kopela tis prwtis istorias eimai egw exw na pw oti to mono pou telika me ekane na koliso me to malaka einai oti me pidouse apisteuta kala.. tpt allo.. :D dn itan erwtas.. itan sex!
agapi exo parei poli sti zwi mou..dn perimena na tin parw ap auton!

leyteria stin Paris Hilton

Ανώνυμος είπε...

η απάντηση είναι μία...
για να είσαι σε μια σχέση ολοκληρωτικά και πραγματικά πρέπει να αγαπάς την/τον άλλη/ον..
για να αγαπήσεις κάποιον πρέπει πρώτα να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου...
πώς ξέρεις αν αγαπάς τον εαυτό σου;
προσπάθησε να μείνεις μόνος σου για καιρό, μην κάνεις κάποια σχέση μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείς να ζήσεις με εσένα.
δεν έχει να κάνει με τον εγωισμό ή με τα θέλω σου, δεν αγαπάς κάποιον για ότι σου δίνει αλλά επειδή είναι αυτός που θες να είσαι μαζί του/της κάθε στιγμή, επειδή κι αυτή/ός αγαπάει εξίσου τον εαυτό του..
εσύ καλά κάνεις και περιμένεις, οι υπόλοιπες θέλαν να γεμίσουν κάποια κενά, συναισθηματικά ή μη και τα ψάχναν με λάθος τρόπο.
πρώτα ψάχνεις μέσα σου και μετά στους άλλους.
απλό;

Ανώνυμος είπε...

emas pios tha mas pidiksi omos?