27 Σεπ 2008

Γράφτηκε από: Zero Design

Σκόρερ στο γήπεδο, οφσάιντ στο κρεβάτι



Γνώρισε έναν ποδοσφαιριστή μούρλια όπως μου τον περιέγραψε. Ψηλός, όμορφος, γεροδεμένος μέχρι και μυαλό είχε. Είχε τόσο μυαλό αυτός και τόση όρεξη να τον γνωρίσει αυτή, ώστε καταλήξανε στο ίδιο κρεβάτι μετά από μερικά ραντεβού. Αυτή ανεβοκατέβηκε σαν δαίμονας πάνω κάτω στο κορμί του ανεβάζοντας την λίμπιντο σε ακόμα πιο επικίνδυνα ύψη. Αυτός απολάμβανε το άγγιγμα της και τα φιλιά της που γέμιζαν σημάδια όλο του το μυώδες κορμί. Ο τύπος μπορούσε άνετα να την σηκώσει ψηλά με το ένα χέρι, να παίξει μπάλα με το κορμί της, και αυτό και έκανε. Δεν άντεξε, την έβαλε κάτω. Σχεδόν όλα τα ρούχα είχανε βρεθεί στο πάτωμα. Εκτός από αυτά που κρύβουν αυτά που θέλουμε να δούμε. Κατέβασε το χέρι της χαμηλά και τον ελευθέρωσε, κοίταξε και έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Η δυσαναλογία στο μεγαλείο της. Πως είναι δυνατόν αυτό το απολώνιο κορμί να έχει τόσο μικρό φιρφιτσόλι (Φιρφιτσόλι θα είναι ο τεχνικός όρος του Blog πλέον για το πέος). Αποφάσισε να μην το κομπλάρει το παιδί και να δει τουλάχιστον τους μυς και την κορμοστασιά να δουλεύουν το κορμί της μήπως και τουλάχιστον ξεχαστεί από το μικροσκοπικό θέαμα που μόλις είχε αντικρίσει. Και ναι, ήταν όντως δυνατός και δούλευέ το κορμί της, σκέφτηκε και ένιωσε το ξενέρωμα να έρχεται, γιατί δεν είχαν περάσει ούτε 5 λεπτά και είχε τελειώσει αυτός αγώνας. Φαντασίωση, πραγματικότητα, ένα μηδέν και δυστυχώς επαναληπτικός αγώνας δεν φαινόταν καν στον ορίζοντα.

Πέρασε όμως ο καιρός και είπε να ξαναδοκιμάσει την τύχη της μιας και στον ορίζοντα ήταν ένας άλλος ποδοσφαιριστής. Δεν είχε κάποιο φετίχ με την μπάλα. Απλά έτυχε. Ο συγκεκριμένος ήταν ακόμα καλύτερος σε σχέση με τον άλλο. Η ιστορία επαναλήφθηκε όμως. Πιο ωραία όμως αυτή την φορά. Την φιλούσε και την χάιδευε με τέτοιο τρόπο που είχε τρελαθεί. Είχε φτάσει πλέον η ώρα. Αισθανόταν πως είναι στην μέση του γηπέδου με ανοιχτά τα πόδια και όλοι οι φίλαθλοι ζητωκραύγαζαν και φώναζαν συνθήματα! Έλα όμως που ο παίκτης δεν πρόλαβε καν να μπει στον αγωνιστικό χώρο! Η τραγωδία ξαναχτύπησε.

Τελικά μερικές φορές ή γκαντέμης είσαι ή η φαντασίωση είναι τελικά καλύτερη από την πραγματικότητα.

http://www.youtube.com/watch?v=EhmI-6Sy-ZY

4 σχόλια:

Analogue είπε...

e nai. giafto emeis pou tin exoume se sovaro mehethos den kanoume athlitismo giati riskaroume na mas peftei...

asymenta είπε...

xaxaxaxa...malaka eisai eleos!!!

lady είπε...

mporeite na mou peite giati gelate? esw simparastekomai stin kopela an k dn tin kserw :s

Zero Design είπε...

Kai emeis.. auto leme.. an einai dinaton na uparxoun tetoioi mpamies.. kai na mas vgazoun to onoma emas tous mi athlitikous.. alla me shkwmeno to ithiko! hahahah