24 Σεπ 2008

Γράφτηκε από: Zero Design

Σοβαρά, γελοία, τραγικά και ηλίθια νέα!



Σήμερα είπα να κάνω μια αναζήτηση σε μια αγαπημένη μου ιστοσελίδα που προβάλει τα πιο εξεζητημένα νέα στο InterNet. Δεν θα σας πω πια είναι η ιστοσελίδα γιατί δεν θέλω να σας βάλω σε κόπο να ψάχνετε. Θα σας ταΐζω εγώ τα νέα.

Το σοβαρό νέο

Κυκλοφόρησε το Adobe CS4 Creative suite. Η Adobe έχει πλέον ξεφύγει. Σύμφωνα με αυτά που διάβασα θα χρησιμοποιεί πολύ καλύτερα ή μάλλον ακόμα καλύτερα το hardware του υπολογιστή. Επίσης η σουίτα είναι έτσι σχεδιασμένη που η σύνδεση του ενός προγράμματος με το άλλο είναι πλέον απίστευτη. Π.χ. Φτιάχνεις μια ιστοσελίδα στο Dreamweaver χρησιμοποιώντας ένα αρχείο του Photoshop (ναι πλέον τα υποστηρίζει). Αλλάζεις το αρχείο στο Photoshop και ενημερώνετε αυτόματα το Dreamweaver.

Τώρα θα μου πείτε σίγα το νέο, αλλά τι να κάνω, γραφίστας είμαι! Προτιμάτε να σας πω πως όλα ακριβαίνουν και πάνε κατά διαόλου όπως λένε κάθε μέρα στην TV;

Το γελοίο νέο

Έχεις Blog; Το βιολογικό σου ρολόι χτυπάει; Είσαι γυναίκα (απαραίτητη προϋπόθεση); Θέλεις να γίνεις μανούλα; Ζήτα το και εσύ στο Blog σου όπως έκανε και μια Αμερικάνιδα κοπελίτσα. Θέλει επιτέλους να γίνει μανούλα (εγώ πότε θα γίνω μάνα;) και αποφάσισε να το βγάλει στο Blog της. Ζητάει δότη σπέρματος! Γιατί να πληρώνει άλλωστε σε τράπεζες σπέρματος η κοπέλα; Σε αυτό το link (μα τι ωραία που το έχω αυτό το αγγλικό με το ελληνικό!) θα βρείτε το Blog της. Η αποστολές σπέρματος να γίνονται σε μπουκαλάκι παρακαλώ. Σπέρμα το οποίο θα είναι μέσα σε συσκευασία άντρα δεν θα γίνει δεκτό.

Υ.Γ. Μυνήματα προς φίλους Blogger!
Ραφαέλα τα ακούς; Και εσύ μπορείς να γίνεις μάνα εύκολα!
Μπαφέρα μην στείλεις σπέρμα εσύ! Ο κόσμος είναι ανώριμος ακόμα για να δεχτεί έναν Μπαφέρα junior!

Το τραγικό νέο

Πιλότος με καταγωγή από Συρία κατάφερε να εξαπατήσει γυναίκα για να κάνει σεξ μαζί της. Τώρα θα μου πείτε ότι γενικά αυτό κάνουν όλοι οι άντρες, αλλά ο συγκεκριμένος επικαλέστηκε θεραπευτικούς λόγους. Της είπε ότι για ένα γυναικολογικό πρόβλημα που είχε μίλησε με έναν γυναικολόγο φίλο του και η θεραπεία θα ήταν μια αλοιφή που θα έπρεπε η εν λόγο γυναίκα να βάζει στο από αυτό της! Φυσικά η εφαρμογή της αλοιφής θα έπρεπε να γίνει με το πέος του! Μετά από κάποιους μήνες η εν λόγο κυρία (μάλλον καθυστερημένη θα ήταν) κατάλαβε επιτέλους ότι όλο αυτό ήταν μια απάτη με σκοπό το σεξ! Ο πιλότος βρίσκετε αυτή την στιγμή ακόμα στα δικαστήρια με κατηγορίες για 11 βιασμούς.

Το ηλίθιο νέο

Έρευνα έδειξε ότι οι κοινοί χρήστες Η/Υ είναι ηλίθιοι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό! Το Η/Υ σημαίνει ηλεκτρονικός υπολογιστής ηλίθιε κοινέ χρήστη! Τώρα θα μου πεις σιγά τα νέα. Εγώ προσωπικά το ξέρω αυτό εδώ και χρόνια, απλά τα παιδιά πλέον έχουν επιστημονική μελέτη από πίσω! Η έρευνα έγινε ως εξής: Βάλανε μια 50αριά φοιτητές να κάτσουν σε υπολογιστή και να κάνουν ότι θέλουν. Αυτοί τους πετούσαν pop ups από πίσω. Συγκεκριμένα 4 pop ups! Το ένα φαινόταν ότι ήταν κάπως νορμάλ, δηλαδή κάτι που θα μπορούσες να δεις στα windows και όχι κάτι που θα σε παραξένευε. Τα άλλα δύο φαινόταν απλά ύποπτα και το τελευταίο έλεγε κανονικά ότι αν πατήσεις ΟΚ θα προκαλέσεις ζημιά στον Η/Υ και μάλιστα με αρκετά σατυρικό χιούμορ.

Απόσπασμα από το σατυρικό χιούμορ.
"...αν αγαπάς της οικογενειακές σου φωτογραφίες και τα κατεβασμένα σου mp3 μην πατήσεις OK!".

Οι περισσότεροι φυσικά πάτησαν ΟΚ η Ναι σε όλα! Τελικά είχα δίκαιο, ο μέσος χρήστης Η/Υ είναι όντως ηλίθιος!

Ήταν τα νέα της ώρας. Τα λέμε κάποια άλλη ώρα!

1 σχόλιο:

Maria Rafaella είπε...

Ma egw de thelw na ginw mana oute kata dianoia!!!Sto mellon blepoume...