15 Δεκ 2009

Γράφτηκε από: Zero Design

Καλά Χριστούγεννα;



Η οργασμική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων είναι απάνω μας. Η μεγάλη γιορτή για την γέννηση του Χριστού ή μάλλον για την καταναλωτική μανία φτάνει με γρήγορους ρυθμούς. Η αλήθεια είναι ότι τα Χριστούγεννα είναι από τις χειρότερες περιόδους του χρόνου γιατί η νοοτροπία είναι, ότι όλα θα πάνε καλά και πρέπει να είναι καλά, ενώ δεν είναι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι περισσότερες αυτοκτονίες συμβαίνουν αυτή την περίοδο.

Ο κόσμος εκεί έξω έχει προβλήματα και δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτό το όραμα που έχει δημιουργηθεί. Για κάποιους τα οικονομικά τους είναι χάλια, για κάποιούς άλλους τα συναισθηματικά και για άλλους τα κοινωνικά. Έρχονται λοιπόν και τα Χριστούγεννα και δουλεύουν σαν ένας πολλαπλασιαστής σε αυτή την κατάσταση, έτσι πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Αν είσαι λοιπόν σαν εμένα και άλλους πολλούς πρέπει να δεις τα Χριστούγεννα με άλλο μάτι και με άλλη νοοτροπία. Ξέχνα τα χριστιανικά έθιμα και αυτές τις αηδίες, όλοι τα έχουν ξεχάσει άλλωστε. Ξέχνα το τυπικό "συναίσθημά" της περιόδου. Βρές την γιορτή. Πάνε έξω και γλέντα το. Δεν έχεις λεφτά; Βρες από φίλους και πάνε έξω και κάντα όλα πουτάνα. Δεν έχεις κάποιον άνθρωπο; Βρες έξω και βρες. Ο τολμών νικάει! Δεν έχεις παρέα; Άσε τις αναστολές σου και βγες και γνώρισε κόσμο.

Αυτή η περίοδος δεν είναι ούτε για τα δώρα, ούτε για αυτό βιομηχανικό συναίσθημα που έχει δημιουργηθεί. Είναι για να περάσεις καλά, να τολμήσεις, να βγεις, να γίνεις χάλια και να έχεις να λες την ιστορία των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς αυτού του χρόνια για πολλά χρόνια μετά.

Μην πέφτεις φίλε μου και φίλη μου. Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και είναι η ώρα να περάσουμε καλά. Όχι γιατί το επιβάλει η περίοδος αλλά γιατί έχουμε τον χρόνο!

Δεν θα δώσω τις ευχές μου ακόμα. Είναι νωρίς. Αλλά πραγματικά θέλω όλοι να το γλεντήσουμε φέτος.

Γάμα τα Χριστούγεννα. It's just a good party time ;)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Symfono apoluta alla symfono kai na diafonhso sto...ok party time!!!na vgoume, na tolmhsoume na ta spasoume alla xalia den thelo na ginoume...gia na mporo na ta thumamai kai na ta leo ;))
*Emi*

Zero Design είπε...

Μην ανησυχείς Emi. Αν δεν τα θυμόμαστε εμείς, ο κόσμος γύρω μας σίγουρα θα τα συζητάει για καιρό. ;)